Overblijven

O.b.s. 't Eenspan biedt gelegenheid tot overblijven.
Tussen de middag (lunchpauze) kan uw kind overblijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Voor de jongste kinderen geldt, dat zij alleen kunnen overblijven op dagen dat zij ook 's middags naar school gaan.
Op de dagen dat ze 's middags vrij zijn, worden ze geacht niet over te blijven.
Er zijn vaste overblijfkrachten. Zij hebben een overblijfcursus gevolgd.

De kinderen worden verdeeld per leeftijdgroep over een aantal lokalen.
Bij iedere groep is toezicht. Alle leerlingen en de overblijfkrachten zijn w.a. verzekerd.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur houden de overblijfkrachten binnen en buiten toezicht. Om 13.00 uur wordt het toezicht weer overgenomen door de leerkrachten.
Er is een overblijfcommissie van vijf personen.
Er is een overblijfreglement. Dit reglement is aangenomen op de algemene ouderavond in 2005. U kunt het reglement lezen door op onderstaande "link" te klikken.

Overblijfreglement (de kosten)
Voor het overblijven kan een kaart voor 10 keer overblijven  worden gekocht. De kaart kost  € 12,50. Dit kan uitsluitend per bank worden overgemaakt op rekening penningmeester AC.
Losse bijdragen voor 1 keer overblijven zijn afgeschaft !   Wil uw kind 1 keer overblijven dient u een kaart voor 10 keer te kopen. Het tegoed blijft staan.

OVERBLIJFREGLEMENT